Xlll Национален конкурс за изработване на театрални кукли

За поредна година учениците от групата по интереси "Кукли" с ръководител г-жа Румяна Боева взеха участие в Xlll Национален конкурс за изработване на театрални кукли на любими литературни герои в гр. Сливен. С радост Ви съобщаваме, че на 10.05.2024 г. на официалната церемония:

Втора награда в първа възрастова група беше присъдена на Анна Дилова от 3а клас за кукла - "Сръчко", а грамоти за отлично представяне получиха Виктория Илиева от 4а клас за кукла -"Джери" и Дария Дицова от 3в клас за кукла - "Снежанка".

Успех на наша ученичка на международното състезание HIPPO

Голям успех на нашата ученичка Ясмин Исмаилова в международното състезание HIPPO. Тя е новият европейски шампион в състезанието, което се проведе на 22 май в Италия. Ясмин с лекота се пребори за първото място в категорията HIPPO 3 и така се класира на световния финал през месец септември. 

Поздравления за невероятния успех!

Национален конкурс за детска рисунка “Моят Великден”2024

Ученикът Никола Цанков от III В клас с преподавател д-р Десислава Данева спечели I-во място в конкурса за детска “Моят Великден”.


Пожелаваме крепко здраве и още много успехи на ученикът ни и на неговият учител!

 

Участие в Черноморски фестивали на "Фолк арт център - Нестия"

Пореден успех за съставите по народен хор и народни танци към комплекса!

Учениците от двата състава завоюваха купи, грамоти и ваучер за 10% отстъпка, при участие на съставите ни в организираните Черноморски фестивали на "Фолк арт център - Нестия" през тази година. 
Във финалния етап на НФКК "Бъдност за талантите на България", нашите ученици показаха завидни умения в областта на певческото и танцовото фолклорно изкуство, благодарение на техните ръководители: г-жа Галя Хараламбиева, г-жа Радостина Костадинова и г-н Живко Желязков.