Детска градина

Уважаеми родители!

Свободни места за детска градина - НЯМА!

От ръководството


Заповед на Директора на НУККЛИИЕК относно организиране и провеждане на изпитната процедура за първа група на детска градина:

НАРЕЖДАМ:

1. Вратите на комплекса да се отворят на 22.04.2024 г. в 08:00 ч. Пропускателният режим на входа на училището ще бъде посредством разпечатка на изпратения от нас   входящ номер с трите имена на кандидата. Родители/настойници довеждат децата 15 мин. преди определения в изнесен предварително график час.

2. Всеки кандидат трябва да носи разпечатана бележката с входящия номер изпратена от нас и включваща трите имена на кандидата.

З. Родителите не присъстват на изпита. 

4. Ако някой от кандидатите се разплаче или не желае да се отдели от родителите/настойниците си, той може да пропусне реда си, но не за повече от две последователни покани.

5. Не се допуска внасяне на храни и напитки от кандидатите в изпитните стаи.

6. Закъснели кандидати няма да бъдат допускани до изпитна процедура.


       С вътрешна заповед на директора са определени следните дати и дейности по приемната процедура за първа група на детската градина и  първи клас за учебната 2024/2025г.:

11 март /понеделник/ – 05 април /петък/ - приемане на документи за кандидатстване в първа група на ДГ и първи клас; Подаването на документите за приемната процедура ще става само по електронен път на електронната поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Такса за участие не се дължи! Можете да изтеглите бланка заявление ТУК

30 март /събота/ - Ден на отворените врати в НУКК  за първа група на ДГ и първи клас; /Повече подробности в секция Новини/

10 април /сряда/ - график за изпитите за първа група на ДГ можете да изтеглите - ТУК

19 април /петък/ - провеждане на подборна процедура за първи клас;

22 април /понеделник/ - провеждане на подборна процедура за първа група на детската градина;

18 май /събота/ - изнасяне на резултатите от изпита за първи клас и първа група на детската градина;

20 - 31 май – записване на приетите кандидати за първа група и първи клас;

20, 21 май  - подаване на заявления за разглеждане на работи на неприети кандидати;

22, 23, 27 май - разглеждане на работи на неприети  кандидати.