АРТ терапия за деца

Участие с АРТ терапия в международен фестивал за монодрама „Към звездите“ , заедно с проф. Димитър Дамянов. Преподавател в университета в Мюнхен. За второ поредно издание на фестивала, представя своя иновативен подход, внимание и отдаденост към децата, предоставяйки им възможност да изразят своя естетически усет чрез средствата на Арт терапията. Проправяне на мост между педагогическата наука и терапията, в контекста на изкуството като облагородяващ фактор върху душевността на подрастващите.

Лего роботика с "АБВ Академия"

Аналитично, Абстрактно и Логично мислене от ранна възраст!

Развиване на социални умения за работа в екип, развиване на въображение и изобретателност, развиване на фина моторика, умения за решаване на проблеми стъпка по стъпка. С помощта на комбинация от Лего конструктори за обучение по роботика, предизвикващите въображението кубчета Лего Classic и доверения робот на Matatalab децата неусетно остават завладени и вдъхновени.

Ски училище 2024

В края на месец февруари за децата от ДГ при НУККЛИИЕК бе организирано Ски училище – една седмица с Mountain Stars Ski School х. Звездица.

Благодарим за тези зимни емоции!

Ден на Християнското семейство

21 ноември 2023 г.

С песни, рими и мъдростта на предците ни – поговорки и истории от стари времена, децата от цялата ДГ при НУКК, отбелязаха този ден в битова атмосфера, с топла погача и добри гости.


 

Среща с Мая Лалчева

Автор на забавната детска книжка „Дружба“ „Приключенията на Жорко и Врабчо Страшников“

Един фантастичен час, в компанията на забавните истории за приятелството, които завършват и с поука и със задачи за любознателните деца. С книгата пред нас и Мая Лалчева сред нас, направихме и своя фигурка оригама на врабче, поговорихме, посмяхме се, притихнахме и почетохме.

„Обичайте книжките! Те ще ви разкрият невероятни светове!“ ; Мая Лалчева

Сърдечно Благодарим, че бяхте наш гост!